در این مقاله موضوع فعالیت شرکتهای تولیدی را با هم بررسی میکنیم و انواع شرکتهای تولیدی و موضوع فعالیت آنها را معرفی خواهیم کرد.
اگر موضوع فعالیت شرکت خود را تعیین کنید در واقع هدف آن شرکت را مشخص و معرفی کردهاید؛ که با توجه به نوع فعالیتی که شرکت برای آن هدف تشکیل شده و به ثبت رسیده موضوع فعالیت مشخص میشود. برای تعیین موضوع به این نکته دقت کنید که بعضی از موضوعها نیاز به دریافت مجوز از مراجع خاص دارند. فعالیتهایی مثل آموزشی، پزشکی و تولیدات. موضوع فعالیت شرکت، مهمترین نشانهای است که مشخص میکند یک شرکت بازرگانی است یا خیر. در موضوعات شرکتهای بازرگانی لازم است عبارات خرید، فروش، صادرات و واردات قید شود. موضوع فعالیت شرکت در واقع یک شخص حقوقی را از دیگر اشخاص حقوقی متمایز میکند. موضوع فعالیت شرکتهای تجاری باید تجاری باشد و موضوع فعالیت مؤسسات غیر تجاری باید غیر تجاری باشد. موضوع شرکتهای بازرگانی همیشه خرید و فروش کالاهای خاصی نیست بلکه ممکن است به صورت کلی در زمینه تمام کالاها فعالیت کنند.
در این صورت میتوانید در موضوع شرکت از عبارت کلیه کالاهای مجاز بازرگانی استفاده کنید که امکان انجام معاملات تمام کالاها را داشته باشید. موضوع فعالیت شرکت به طور دقیق در اساسنامه شرکت قید میشود و محدوده فعالیت شرکت باید در همان زمینه باشد. بنابراین باید معاملات شرکت در حوزه موضوعی که در اساسنامه مشخص شده، باشد. اگر مدیران شرکت معاملهای خارج از موضوعات شرکت انجام دهند، مسئولیت کامل معامله با آنها خواهد بود و به در خواست اشخاص ثالث در دادگاه معامله مذکور قابل ابطال است.
طبق ماده 118 لایحه اصلاحی قانون تجارت: جز درباره موضوعاتی که به موجب مقررات این قانون اخذ تصمیم و اقدام درباره آنها در صلاحیت خاص مجامع عمومی است، مدیران شرکت اختیار کامل برای اداره امور شرکت را دارند، به شرط آنکه تصمیمات و اقدامات آنها در حدود موضوع شرکت باشد. میتوانید برای سهولت در امر ثبت شرکت در قزوین انجام مراحل آن را به طور کامل به ثبت شرکت کلهر بسپارید. این مؤسسه ثبت شرکت در قزوین به طور کامل شما را در امر ثبت برند و شرکت همراهی خواهد کرد و در زمینه تعیین نام، تعیین موضوع، انجام تغییرات شرکت و تنطیم صورتجلسات به شما کمک میکند.
1. دریافت وام و تسهیلات از بانکهای دولتی و خصوصی و مؤسسات مالی و اعتباری داخلی و خارجی و شرکت در مناقصات و مزایدات
2. انجام معاملات، صادرات و واردات کالاهای مجاز بازرگانی
3. ایجاد دفاتر نمایندگی و شعب در داخل و خارج از کشور
4. حضور در نمایشگاههای بین المللی در داخل و خارج کشور
5. قرارداد بستن و مشارکت با اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه موضوع فعالیت شرکت
6. مشارکت و عقد قراردارد با شرکتهای داخلی و خارجی در زمینه موضوع فعالیت شرکت
در شرکتهای تولیدی، محصول نهایی بهصورت کالا عرضه میشود و نقطه مقابل آن شرکتهای خدماتی است. موضوع برای تأسیس این شرکتها بسیار زیاد است. صاحبان این شرکتها محدوده فعالیت خود را طبق موضوع، تعیین میکنند. تأسیس شرکت نیاز به اجرای قوانین خاصی دارد. با تعیین موضوع، مشخص میکنید که شرکت در چه زمینهای فعالیت دارد و اختیارات مدیران در چه حدی است.
یک شرکت تولید کالای خاصی را تولید و عرضه میکند، مهمترین ویژگی شرکتهای تولیدی برای کسب سود بیشتر و رقابت در بازار این است که:
کالایی که تولید میکنید خاص و جدید باشد تا پاسخ گوی یک نیاز جدید از نیازهای مردم باشد و همچینی قسمت مناسب و معقولی داشته باشد که عامه مردم قدرت پرداخت هزینه آن را داشته باشند.
مثلاً فرض کنید شما یک شرکت تولیدی بستههای میوه خشک دارید. حتما میدانید که شرکتهای زیادی در این زمینه فعالیت میکنند، پس شما برای موفقیت و پیروزی در رقابت باید یا کیفیت محصول خود را خیلی بالا ببرید، یا قیمت محصولات خود را کاهش دهید، این دو عامل باعث میشود که مشتری جذب و ترغیب به خرید محصول شما شود.
از آنجایی که امکان تأسیس شرکتهای تولیدی در هر صنعتی وجود دارد، بنابراین تعیین موضوع فعالیت آنها بر اساس آن صنعت خواهد بود:
شرکت تولید ماشینآلات صنعتی، شرکت تولید صنایع غذایی، شرکت تولید تجهیزات نرمافزاری، شرکت تولید صنایع چوب، شرکت تولید شیشه و سرامیک، شرکت تولید صنایع فلزی، شرکت تولید پوشاک، شرکت تولید تجهیزات پزشکی. برای تعیین موضوع مرتبط با فعالیت شرکت از مشاوران ثبت شرکت کلهر راهنمایی بگیرید.
شرکتهای تجاری را میتوان با موضوعات دلخواه تشکیل داد. برای تعیین موضوع شرکتها باید شرایط قانونی رعایت شود. به طور کلی موضوعات را به سه دسته تقسیم میکنند:
موضوعات مجوزی: برای انتخاب موضوعات مجوزی، باید مجوز لازم را از سازمان یا ارگان مربوطه دریافت کنید.
موضوعات ممنوع: موضوعاتی که منع قانونی دارند. مانند: تولید تجهیزات هستهای
موضوعات غیرمجوزی: موضوعاتی هستند که جزء دو مورد قبلی نباشند.
ترانزیت تمام کالاهای مجاز و دریافت کارت بازرگانی و ترخیص کالا از گمرکات داخلی و خارجی و بین المللی، خرید، فروش، واردات و صادرات، تسهیلات و اعتبارت ریالی و ارزی ضمانتنامهها، افتتاح حساب، نزد بانکها، مؤسسات مالی و شرکتهای داخلی و خارجی، انتقال تکنولوژی از خارج به داخل کشور، طراحی، مهندسی، خرید، اجرا، نصب پروژهای نفت وگاز و پتروشیمی و تأسیساتی، محاسبات فنی و مهندسی، اقتصادی، تأسیسات زیربنایی اسکلهها و ارائه خدمات فنی و مدیریت پروژههای مهندسی، خرید ساخت و نصب و تأمین تجهیزات مهندسی و پتروشیمی خارج از کشور، طراحی و مهندسی، خرید و نصب و اجرا پروژههای تأسیساتی، ابنیه، راه و داخلی ساختمانها اعم از هر نوع سازه بهکار رفته در آن و طراحی خرید و اجرا جدول بندی پیادهرو، محوطه سازی و فضاهای سبز در داخل و خارج از کشور انجام بازاریابی شبکهای، شرکت درمناقصات و مزایدات خصوصی و دولتی در داخل و خارج از کشور، انعقاد قرارداد با اشخاص حقیقی و حقوقی
تمام شرکتهای تعاونی که با موضوعهای مختلف تأسیس میشوند باید برای تأسیس و تغییرات خود از اداره تعاون شهرستان مربوطه مجوز لازم را دریافت کنند. مرجع صدور مجوز: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
شرکتهای تعاونی که با توجه به موضوع فعالیت نیاز به مجوز دارند
تعاونی تولید، تعاونی خدماتی، تعاونی سهامی عام، تعاونی اعتبار، تعاونی كشاورزی، تعاونی دامداری، تعاونی دامپروری، تعاونی پرورش و صید ماهی، شیلات، تعاونی صنعت، تعاونیمعدن، تعاونی مصرفكنندگان، تعاونی مسکن، تعاونی فراگیر، تعاونی چند منظوره
1. تعاونی سهامی عام علاوه بر مجوز از ادارات تعاونی باید از سازمان بورس اوراق بهادار هم مجوز داشته باشد.
2. تعاونی اعتبار هم نیاز به مجوز از ادارت تعاونی و بانک مرکزی دارد.
موسسه ثـبت شرکت و برند کلهر با بیش از یک دهه فعالیت تخـصصی درحوزه ثبت شرکت و ارائه خدمات تخصصی ثبتی و حقوقی به شرکتها و اشخاص در حوزه ثـبـت انـواع شـرکتها و موسسات غیرتجاری تنظیم صورتجلسات شـرکت ها، ثبت برنـد و لوگو، اخذ کارت بازرگانی، رتبه بنـدی شرکت ها، اخذ صلاحیـت پیـمانکاری، اخـذ کـد اقتـصادی پلمپ دفاتر آماده خدمت رسانی به شما عزیزان است. همین حالا میتوانید از مشاوره رایگان ما استفاده نمایید.
یکشنبه, 13 تیر 0
4 ماه پیش
7 ماه پیش
1 سال پیش
اگر قصد دارید شرکت تولیدی پوشاک ثبت کنید، توجه داشته باشید که حتماً در موضوع فعالیت شرکت، کلمه «تولید» ر...