در بررسی مشکلات ثبت شرکند میخوانیم که: قطعا برای پیشرفت درکسب و کار و به دست آوردن سود و اعتبار و نیز برای وارد شدن به عرصههای جدید تجاری داخلی و خارجی بهترین راه ثبت شرکت و تبدیل شدن به یک شخصیت حقوقی است.از آنجایی که شرکتهای تجاری در حوزه صنعتی، عمرانی، خدماتی، تولیدی، پیمانکاری، واردات و صادرات و… فعالیت میکنند، خواه ناخواه درگیر روابط پیچیده حقوقی میشوند و این امر موجب شده مشکلات حقوقی شرکتها یکی از پروندههای متداول در محاکم باشد.
شرکتها مخصوصا شرکتهای تجاری نقش بسیاری در اقتصاد دارند. این شرکتها درخلال روابط اقتصادی خود دارای پیچیدگیها و درگیریهایی در داخل شرکت و نیز در ارتباط با اشخاص در خارج از شرکت هستند. گستردگی روابط حقوقی باعث ایجاد پروندههای متنوع مربوط به مشکلات حقوقی شرکتها میگردد. برای حل این دعاوی باید به بررسی مسئولیت مدنی شرکتهای تجاری بپردازیم:
برای کاهش دعاوی حقوقی شرکتها میتوانید از مشاورین حقوقی و وکلای مجرب در مراحل فعالیت شرکت استفاده نمایید که شرکت ثبت کلهر امکان ارتباط با این کارشناسان را برای شما فراهم آورده است.
شخص با طرف مقابل رابطهی قراردادی ندارد. به عبارتی در هر مورد که شخصی مکلف به جبران خسارت دیگری باشد، در برابر او مسئولیت مدنی دارد و ضامن محسوب میشود. شرکتهای تجاری و سایر اشخاص حقوقی هم میتوانند شبیه اشخاص حقیقی، دارای مسئولیت مدنی باشند و لذا این مسئولیت مدنی برای آنها تابع قوانین عام مسئولیت مدنی است. در مورد مسئولیت مدنی اشخاص حقوقی فقط خسارات مالی قابل مطالبه میباشد. و میتوان چنین پنداشت که فعل زیانبار را شخص حقوقی مرتکب شده است.پس بخش عمدهای از دعاوی شرکتهای تجاری را دعاوی مربوط به مسئولیت مدنی تشکیل میدهد.
در این نوع مسئولیت زمانی که وارد کننده خسارت یک فرد باشد، همان شخص مسئول جبران خسارت میباشد.
در این نوع مسئولیت اشخاص وارد کننده خسارت متعدد میباشند. بنابراین هر شخص به اندازهای که در ورود خسارت نقش داشته مسئول جبران خسارت وارده میباشد.
قانونگذار در قانون مسئولیت جمعی را در مورد مدیران به رسمیت شناخته است اما در اندک مواردی که خسارت متوجه یک فرد است، مسئولیت فردی را برای جبران خسارت در نظر گرفته است.
اما گاهی ممکن است که همه مدیران شرکت به یک اندازه در ورود زیان نقش داشته باشند؛ یا امکان تعیین میزان مسئولیت هر یک به تفکیک وجود نداشته باشد. در این صورت همه مدیران به طور مساوی مسئول میباشند.
تبدیل شدن به شخصیت حقوقی به همین سادگی نیست و دارای مشکلات و موانعی میباشد که در اینجا میخواهیم برخی از آنها را مورد بررسی قرار دهیم:
شرکتها به دو دسته سهامی و غیر سهامی تقسیم لنگ که غیر سهامیها شرکتهای اشخاص میباشند. برای ثبت شرکتهای سهامی حداقل سه نفر و برای ثبت شرکتهای غیر سهامی حداقل 2 نفر باید گرد هم آیند وبه عنوان شریک اقدام به ثبت شرکت نمایند. انتخاب شریک مسئله حائظ اهمیتی است زیرا باید افرادی انتخاب شوند که از نظر فکری همسو و هم جهت باشند اهدافشان یکی باشد موضوعی که میخواهند برای آن شرکت تاسیس کنند یکی باشد و همچنین شرکای یک شرکت باید مورد اعتماد یکدیگر باشند. اعتبار شرکا در شرکتهای اشخاص نقش مؤثری در اعتبار شرکت دارد.
در ایران هفت نوع شرکت در اداره ثبت شرکتها امکان به ثبت رسیدن دارند که هر کدام دارای شرایط ویژه ای میباشند:
پس نوع شرکت باید با توجه به موضوع فعالیت شرکت و سرمایه اولیه وتعدادشرکا تعیین گردد. توصیه میکنیم قبل از اقدام به ثبت شرکت با متخصصین این امور در مؤسسه ثبت کلهر مشورت نمایید تا در انتخاب بهتر شمارا یاری دهند.
انتخاب نام مناسب و مورد تایید برای شرکت کمی پیچیده ومشکل است.
مناسبترین راه برای اینکه با معضلات انتخاب نام برخورد نکنید مراجعه به شرکتهای صاحب صلاحیت برای مشاوره و استعلام نام شرکت میباشد. در مؤسسه ثبت کلهر کارشناسان و متخصصین ما در این امر به شما کمک میکنند بهترین عنوان را برای شرکت خود انتخاب نمایید.
داشتن یک سرمایه حداقلی برای ثبت شرکت از ملزومات است زیرا شرکتهایی موفق هستند که، از سرمایه بهتری برخوردار باشند چراکه انجام عملیاتها در شرکت نیازمند پشتوانه محکم و مشخص مالی است.
داشتن یک مکان از جمله ملزومات یک شرکت به حساب میآید. در زمان ثبت شرکت داشتن آدرس ثابت یکی از مواردی است که باید حتما به اداره ثبت شرکتها ارائه گردد و تغییرات آن در هر زمان نیز به این اداره اعلام شود و همچنین در روزنامههای رسمی و کثیر الانتشار منتشر گردد.
چرا که مشتریان و افراد ذینفع شرکت برای مطمئن شدن از صحت حقوقی شرکت باید امکان مراجعه به آدرس شرکت را داشته باشند و هر گونه نامه و اسناد از طرف ادارات و سازمان های دولتی وحقوقی به همین آدرس برای شرکت ارسال میگردد.
قانون میزان سهام هر فرد در شرکت را باتوجه به میزان سرمایه شرکت و تعهدات هر فرد را بسته به میزان سهامش در شرکت تعیین نموده است.
بهتر است ابتدا توافق نمایید و این توافق را کتبی کنید که، هر فرد چقدر در شرکت سهم دارد و به چه میزان در سود و زیان شرکت سهم دارد.
اساسنامه و شرکتنامه چارچوب مقرراتی و اصلی شرکت محسوب میشود و از الزامات ثبت شرکت است و تمامی توافقات و نحوه شراکت و اداره شرکت در این اسناد باید قید گردد.
تکمیل این اسناد و درج اطلاعات تکنیک ها و روش های خاص خود را لازم دارد که، بهتر است توسط افراد خبره انجام شود.
هنگامی که شرکت ثبت نهایی شد باید برای اینکه بتوانید به طور قانونی آغاز به فعالیت کنید ابتدا پرونده مالیاتی تشکیل دهید و کد اقتصادی دریافت نمایید و بعد با ارائه مدارک شرکت دفاتر پلمپ مالیاتی خود را دریافت کنید. بدون دریافت کد اقتصادی و دفاتر پلمپ، فعالیت شرکت غیر قانونی محسوب میشود.
کد اقتصادی یک کد 12 رقمی است که باید در تمام اسناد و سر برگهای شرکت درج شود وهمچنین دفاتر پلمپ نیز باید بصورت منظم و بدون خط خوردگی تکمیل و به منظور بررسی صورتحسابهای سالیانه به اداره دارایی تحویل داده شود.
براساس مقررات مالیاتی همه شرکتهای ثبتشده در اداره ثبت شرکتها موظف به پرداخت مالیات هستند. در صورت عمل نکردن به مقررات مالیاتی تبعات سنگینی بر شرکت تحمیل خواهد شد. مانند محرومیت در استفاده از تسهیلات و مزایای قانونی. و الزام شرکت خاطی به پرداخت جرائم مالیاتی و همچنین خود اداره مالیات برای محاسبه مالیات این شرکتها و جریمهها، وارد عمل میشود. درآمدهایی که از فعالیتهای خدماتی، تجاری، صنعتی و سایر فعالیتهای موجود حاصل میشود مشمول مالیات است و مطابق قوانین سازمان مربوطه باید محاسبه شود.
شنبه, 03 آبان 99
8 ماه پیش
10 ماه پیش
2 سال پیش
مطابق قانون مالیات؛ اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل اشخاص حقوقی بهصورت تضامنی مسئول پرداخت مالیاتهای گ...