در این مقاله میخواهیم قوانین ثبت شرکت در سال1400 را بررسی کنیم و ثبت انوع شرکتها را بیان کنیم. برای ثبت شرکت در سال 1400 فرایندی سریعتر با هزینه کمتر در نظر گرفته شده است. زیرا انجام بیشتر کارها اینترنتی شده است. شما برای دریافت مجوزهای لازم، اقدامات ثبتی و تکمیل مدارک خود میتوانید به کمک کارشناسان مؤسسات حقوقی از اتلاف وقت و هزینه جلوگیری نمایید. همیشه یک سری مزایا برای شرکتهای تولیدی و بازرگانی در نظر گرفته میشود. اکنون بیشتر مردم تمایل زیادی به ثبت شرکت در ایران دارند؛ چون متمرکز کردن فعالیتهای تجاری و غیرتجاری در قالب شرکت و مؤسسه، در رسیدن افراد به اهدافشان مؤثر است. افراد مختلف با تخصصهای متفاوت دور هم جمع میشوند و با تقسیم کار و سرمایه، به انجام فعالیت میپردازند. تأسیس شرکت در ایران قوانین و مقررات خاصی دارد که شناخت آنها میتواند به شما برای موفقیت کمک کند.
از اولین اقدامات لازم برای ثبت شرکت انعقاد قرارداد است. افرادی که قصد تأسیس شرکت دارند با هم قرارداد میبندند، که در آن روی فعالیت خاصی اتفاق نظر دارند و همگی از موضوع و فعالیت شرکت رضایت کامل دارند. براساس ماده 211 قانون مدنی، رضایت شرکا و عاقل و بالغ بودن آنها از اصلیترین مواردی است که نشان میدهد که شرکا اهلیت انجام دادن معامله را دارند. براساس ماده 220 قانون تجارت، اگر شرکتی طبق مقرارت قانون به شکل یکی از شرکتهای ذکر شده در این قانون ثبت نشده باشد، شرکت تضامنی تلقی خواهد شد. بنابراین شرکا، شرکتنامه و سایر مدارک را به اداره ثبت شرکتها ارائه داده تا شرکت به ثبت برسد.
برای ثبت شرکت لازم است شرکت از نظر نوع مشخص باشد. بر اساس ماده 20 قانون تجارت، شرکتهای تجاری به 7 نوع اصلی تقسیم میشوند
شرکت با مسئولیت محدود، شرکت سهامی خاص، شرکت سهامی عام، شرکت تضامنی، شرکت تعاونی، شرکت نسبی، شرکت مختلط سهامی و شرکت مختلط غیرسهامی. هر یک از این موارد شرایط خاص خود را دارند و بر مبنای هدف و موقعیت پروژه بررسی میشوند. عنوان تجاری و اسم خاصی که برای شرکت انتخاب میشود، یکی از بخشهای مهم است که باید بررسی شود. به طور کلی این شرکتها بر اساس میزان سرمایهای که دارند دسته بندی میشوند.
اداره ثبت شرکتها ورقههایی به عنوان نمونه ارائه شده که باید از آنها استفاده کنید. در این نمونهها مواردی که در اساسنامه و شرکتنامه باید قید کنید ذکر شده است. از جمله: نام شرکت، سرمایه شرکت و میزان سهم هر یک از شرکا، نوع شرکت، اسامی شرکا و مؤسسان شرکت، موضوع فعالیت شرکت، نشانی شرکت و مرکزاصلی، تعیین اشخاصی که حق امضاء دارند. اگر در قرارداد امضاء شرکا یا نمایندگان قانونی نباشد، قرارداد بی اعتبار است.
اولین و اصلیترین قدم برای ثبت شرکت، انتخاب درست اهداف، موضوع فعالیتی است که قصد دارید در شرکت آن را انجام دهید. در گام بعدی باید با توجه به هدفتان بهترین نوع شرکت را انتخاب کنید و کاملاً آن را شناسایی کنید، قوانین و شرایط لازم را اجرا کنید. بعد باید یک اسم مناسب برای شرکت خود انتخاب کنید. در سایت اداره کل ثبت شرکتها اطلاعاتی مثل مدت و موضوع فعالیت، نشانی، سرمایه، نام، سمت و سهام هر یک از شرکا و در آخر اساسنامه یا شراکتنامه قید شده در درسترس شما قرار میگیرد. بعد از اینکه اداره ثبت شرکتها تمام مدارک شما را ثبت و تأیید کرد، در روزنامه رسمی ثبت شرکت را آگهی میکنید. در این مرحله ثبت شرکت انجام شده است.
برای تعیین هزینه ثبت شرکت باید در مورد آن تحقیق کنید. هزینههای ثبت شرکت در شرایط مختلف و با توجه به نوع شرکت انتخابی شما متفاوت هستند. هزینهای که برای ثبت شرکت تعیین میشود با توجه به میزان زمان و مقدار خدمتی است که ارائه میشود. هزینه ثبت شرکت شامل دو مورد اصلی است: هزینههای خدماتی و هزینههای اداری. هزینه اداری ثابت و تعریف شده است، ولی هزینه خدماتی مربوط به مؤسسه ثبتی است که انجام مراحل ثبت شرکت شما را به عهده میگیرد. پیشنهاد میکنیم برای راهنمایی در این زمینه و کسب اطلاع از میزان دقیق هزینهها با متخصصان ثبت کلهر تماس بگیرید و از مشاوره رایگان این مؤسسه استفاده کنید.
طبق قانون، شرکتی که ثبت نشده باشد باطل شده تلقی میشود. اما این ابطال در برابر شخص ثالث مؤثر نخواهد بود، یعنی شرکت ملزم است به تعهداتی که به مشتری داده عمل کند. با شرکتهای ثبت نشده طبق قوانین مربوط به شرکتهای تضامنی برخورد میشود و علاوه بر عمل کردن به تعهدات خود، باید مطابق قانون، غرامت تعیین شده را هم بپردازند. مشکل دیگر ثبت نکردن، محدود شدن فعالیت شرکت است. مثلاً تا وقتی که شرکت طبق قوانین ثبت نشود، نمیتواند در مناقصات و مزایدات دولتی شرکت کند و سود خود را افزایش دهد. همچنین کم شدن سرعت و کیفیت فعالیت شرکت، نداشتن توان لازم برای رقابت سالم، از دست دادن نمایشگاههای داخلی و خارجی و نداشتن اجازه برای دریافت نمایندگی خارجی از دیگر اثرات ثبت نکردن شرکت است. مؤسسه ثبت شرکت و برند کلهر با بیش از یک دهه فعالیت تخصصی درحوزه ثبت شرکت و ارائه خدمات تخصصی ثبتی و حقوقی به شرکتها و اشخاص در حوزه ثبت انــواع شرکتها و مؤسسات غیرتجاری تنظیم صورتجلسات شـرکتها، ثبت برنـد و لوگو، اخذ کارت بازرگانی، رتبه بندی شرکتها، اخذ صلاحیت پیـمانکاری، اخذ کد اقتـصادی و پلمپ دفاتر آماده خدمت رسانی به شما عزیزان میباشد.
یکشنبه, 09 خرداد 0
4 ماه پیش
7 ماه پیش
1 سال پیش
اساسنامه سندی است که به شرکت اعتبار میبخشد و خط مشی، سرمایه شرکت، سهم شرکاء و... را مشخص مینماید. با موس...