شرکت به معنای شریک شدن و همدست شدن در کاری است. شرکتها به دو نوع تجاری و مدنی تقسیم میشوند.
امروزه با ایجاد سامانه ثبت شرکتها و مؤسسات غیر تجاری افراد میتوانند اقدامات مورد نیاز برای ثبت شرکت را خودشان انجام دهند اما برای اقدامات مربوطه نیاز به بررسی دقیق و اطلاعات کافی است.
1.شرکت تجاری شخصیت حقوقی مستقل دارد و حتماً باید ثبت شود. دارای اقامتگاه و تابعیت مجزا است و برای اهداف بازرگانی و تجاری تشکیل میشود. انحلال آن با اراده جمعی شرکا صورت میگیرد. ورشکستگی به تاجر و شرکتهای تجاری تعلق دارد
2.در شرکت مدنی نیازی به ثبت در مرجع ثبت شرکت نیست؛ و شخصیت حقوقی مستقل ندارد و همچنین نیازی به تعیین اقامتگاه و تابعیت ندارد. انحلال شرکت مدنی با تقاضای افراد و تقسیم اموال هر یک از شرکا انجام میشود.
با مکانیزه شدن امور اداری در همه سازمانها، دیگر مراجعه حضوری ضرورتی ندارد. اداره ثبت شرکتها با راهاندازی سامانه اینترنتی، راه را برای متقاضیان ثبت شرکت هموار کرده است. با طیکردن مراحل و ارسال مدارک در این سامانه، میتوانید به طور رسمی و قانونی شرکت یا مؤسسه موردنظر را بهآسانی و بدون دغدغه ثبت کنید و نیاز نیست که حضوری این کار را انجام دهید. موسسه ثبت کلهر به صورت آنلاین ثبت شرکت شما را برعهده میگیرد و شما با خیالی آسوده، فقط با ارائه مدارک شرکت خود را به ثبت میرسانید.
1.اطلاعات متقاضی: نام و نام خانوادگی متقاضی، تابعیت متقاضی، سمت متقاضی، شماره ملی، شماره همراه
نکته: این فرد هم میتواند یکی از اعضاء شرکت و یا وکیلی که امور ثبت شرکت را به عهده گرفته است باشد.
2. نامهای پیشنهادی شرکت: در این قسمت باید 5 نام به ترتیب اولویت وارد شود.
3. موضوع فعالیت شرکت: موضوعات فعالیت برای ثبت شرکت به سه گروه تقسیم میشوند:
ـ موضوعاتی که بهکلی غیر قابل ثبت و فعالیت هستند.
ـ موضوعاتی که قبل از ثبت نیاز به اخذ مجوز دارند.
ـ موضوعاتی که بدون نیاز به دریافت مجوز از سازمانها و ارگانها ثبت میشوند.
4. آدرس دفتر مرکزی شرکت: کد پستی و شمارهتلفن، شماره دورنگار، پست الکترونیک، نشانی تارنما باید به طور دقیق وارد شود.
5. سرمایه اولیه شرکت
6. شاخص شرکت
7. سهام یا سرمایه هر شخص
8. سمت اشخاص: باید سمت اعضای شرکت (سمت مدیرعامل یا رئیس هیئتمدیره) تعیین شود. با پرکردن بخش تاریخ شروع سمت، مدت تصدی، تاریخ پایان اعتبار سمت، و مشخصکردن وضعیت حق امضاء و در نهایت کلیک بر روی گزینه ثبت سمت شخص وارد مرحله بعد میشوید.
9. ارتباط بین اشخاص: در صورت وجود نماینده و یا وکیل در شرکت نام وکیل در این قسمت نوشته شود.
10. شعب شرکت: در صورت وجود شعبه اطلاعات مربوط به شعبه به طور کامل قید شود.
11. روزنامه و سال مالی: در شرکتهای سهامی خاص باید یکی از روزنامههای کثیرالانتشار ذکر شده در این قسمت برای انتشار آگهیهای شرکت انتخاب شود. در شرکتهای با مسئولیت محدود و مؤسسات نیازی به انتخاب روزنامه نیست، هم چنین روز و ماه سال مالی هر شرکت در این قسمت مشخص میشود که معمولاً یکم فروردین هرسال است..
12. متن صورتجلسه
13. تقاضانامه یا اظهارنامه: در شرکتهای سهامی خاص و مؤسسات غیرتجاری اظهارنامه؛ و در شرکتهای مسئولیت محدود تقاضانامه است.
14. اساسنامه شرکت
15.شرکتنامه: شرکتنامه در شرکتهای با مسئولیت محدود رکن اساسی است و عدم تنظیم آن باعث بطلان شرکت است. شرکتهای سهامی و تعاونی نیازی به شرکتنامه ندارند.
16. تأیید مدارک
بعد از انجام این مراحل باید منتظر بمانید تا کارشناس مربوطه اطلاعات شما را ارزیابی کند. در صورت عدم نقص در اطلاعات وارد شده اداره ثبت شرکتها از شما میخواهد که مدارک را ارسال کنید.
برای اطلاع از مراحل ثبت شرکت و مدارک موردنیاز آن با کارشناسان ما در ثبت کلهر در تماس باشید.
نوع شرکت در نوع مدارک موردنیاز برای ارائه مؤثر است.
مدارکی که برای ثبت شرکت در سامانه اداره ثبت شرکتها از متقاضیان خواسته میشوند:
1.اظهارنامه و اساسنامه شرکت
2.صورتجلسه هیئت مدیران و مؤسسین اصلی شرکت
3.کپی شناسنامه و کارت ملی تمام اعضای شرکت
4.گواهی پرداخت حداقل 35 درصدی سرمایه، از بانکی که حساب شرکت تازهتأسیس در آن افتتاح شده است
5.تقویم نامه کارشناس رسمی دادگستری
6.ارائه اصل سند مالکیت شرکت
7.گواهی عدم سوءپیشینه تمام اعضای شرکت
8.اقرارنامه اعضای شرکت مبنیبر عدم همکاری رسمی
9.امضای وکالتنامه و ارائه اصل قیمنامه اعضاء
10.اگر اعضای شرکت جزء سهامداران شخصی حقوقی باشند (اصل و کپی آگهی تأسیس، روزنامه رسمی بر اساس آخرین تغییرات، کپی شناسنامه و کارت ملی، ارائه اصل و کپی ثبت شرکت و ترجمه آن) و اگر فرد سهامدار خارجی شخصی حقیقی باشد، ارائه اصل و کپی پاسپورت و ترجمه آن الزامی است.
11. ارائه مجوز فعالیت اصلی شرکت و تعیین میزان و حدود اختیارات اعضای شرکت
1.سامانه شناسه ملی اشخاص حقوقی کشور
2. سامانه اینترنتی روزنامه رسمی کشور
3. سامانه اداره ثبت شرکتها
پس از گذراندن مراحل و ارائه مدارک درخواستی برای ثبت شرکت، اداره ثبت شرکتها یک شماره پیگیری به متقاضیان ارائه میدهد. با این شماره میتوانید پیگیری ثبت شرکت از طریق سامانههای مختلف مربوطه را انجام دهید.
دسترسی به این سیستم سامانه از طریق آدرس اینترنتی http://ilenc.ir ممکن خواهد بود که یکی از مهمترین روشها برای استعلام اشخاص حقوقی کشور بهحساب میآید. برای جستجو در این پایگاه اینترنتی باید یکی از موارد زیر را وارد کرده تا اطلاعات مورد نظرتان نمایش داده شود:
شناسه ملی، شماره ثبت، نام شخصیت
با مراجعه به پایگاه اینترنتی http://rooznamehrasmi.ir میتوانید به جزئیات آگهی منتشره شده شرکت در روزنامه رسمی دسترسی پیدا کنید.
اما حتماً باید یکی از موارد زیر را در قسمت جستجوی سامانه روزنامه رسمی وارد کنید:
نام شرکت، شماره ثبت، شماره ملی شرکت
برای اطلاع از جزئیات ورود به سایت ثبت شرکتها با متخصصان ثبت کلهر تماس بگیرید.
اداره ثبت شرکتها برای جلوگیری از اتلاف وقت و هزینه متقاضیان ثبت شرکت و رفتوآمدهای مکرر، سامانه اینترنتی را راهاندازی کرده است که میتوانید بهصورت غیرحضوری اقدام کنید. در این سامانه، تمامی اطلاعات در مورد چگونگی تنظیم درخواست، مدارک موردنیاز، بخشنامهها و شیوههای اجرایی ثبت شرکت و اطلاعرسانیها قابلپیگیری است. پس از ثبت اطلاعات شرکت، شماره پیگیری ارائه میشود که بهوسیله آن میتوانید از مراحل مختلف بررسی ثبت شرکت خود مطلع شوید. همچنین درخواست کنندههای ثبت شرکت میتوانند با مراجعه به قسمت پیگیری درخواست در سامانه سازمان ثبتاسناد و املاک کشور به نشانی http://www.irsherkat.ssaa.ir از طریق شماره پیگیری و تعیین نوع درخواست خود از تصمیمات اخذ شده و محتویات آن با خبر شوند.
سه حالت برای پرونده شرکت، وجود دارد که توسط اداره ثبت شرکتها به متقاضیان اطلاع داده میشود:
بعد از تکمیل مدارک و فرمهای ارسالی به اداره ثبت شرکتها، درصورتیکه صورتجلسه شرکت ایرادی داشته باشد، پیام رفع نقص برای متقاضی ارسال میشود. در این صورت باید برای رفع نقص پرونده اقدام کنید و مستندات رفع ایراد پرونده را در پاکت و پوشه مخصوص آن قرار دهید و به اداره ثبت شرکتها ارسال کنید.
در این حالت، این احتمال وجود دارد که صورتجلسه شرکت تأیید نشود که پیام مردود بودن صورتجلسه را دریافت میکنید. در این صورت باید برای ارائه صورتجلسه جدید شرکت اقدام کنید.
در این حالت، اگر صورتجلسه شرکت تأیید شود، برای چاپ آگهی در روزنامه رسمی و کثیرالانتشار فرستاده میشود. بعد وکیل دادگستری رسمی شرکت یا فرد متقاضی باید برای دریافت مدارک ثبتی و امضاء دفاتر مربوطه بهصورت حضوری به اداره ثبت شرکتها مراجعه کند.
شنبه, 20 دی 99
8 ماه پیش
10 ماه پیش
2 سال پیش
4 نکته اصلی برای اخذ گواهینامه و تایید صلاحیت پیمانکاری که باید در اول راه ثبت شرکت بدانید. ...