آیا میدانید ثبت شرکت اینترنتی به چه صورت است؟ شرکتهای اینترنتی را میشناسید؟ با نحوه خدمات رسانی آنها آشنایی دارید؟ برای پاسخ به این سؤالات در این مقاله با ما همراه باشید...
امروزه اینترنت در ایران بسیار پرکاربرد است و بیشتر کسب و کارها نیازمند این شبکه بزرگ و گسترده هستند. معمولاً تمام افراد ساعاتی از وقت خود را در فضای اینترنت سپری میکنند؛ حتی برای عدهای قطع شدن یک ساعت اینترنت مشکلات فراوانی ایجاد میکند. اگر شما هم از این گروه افراد هستید پس قطعاً انتخاب یک سرویس دهنده اینترنت خیلی دشوار است، چون باید اینترنتی که انتخاب میکنید هم کیفیت خوبی داشته باشد هم سرعت بالا و هم از قیمت مناسبی برخوردار باشد. با توجه به کاربرد اینترنت در زندگی مردم، داشتن یک سرویس با کیفیت و مقرون بهصرفه اهمیت زیادی دارد. در سالهای گذشته، اینترنت در ایران از جهت تنوع سرویسها پیشرفت قابل ملاحظهای داشته است؛ اما خیلی از افراد طبق معیارهایی مثل قیمت پایینتر و حجم مصرفی بیشتر، ترجیح میدهند تا از اینترنت خانگی به جای سرویسهای دیگر مثل TD-LTE یا اینترنت موبایل استفاده کنند. شرکتهای اینترنتی مختلفی در کشور وجود دارد که معروفترین آنها مخابرات، شاتل های وب و آسیاتک است. همچنین شرکتهای مختلفی اینترنت پرسرعت را با حجم و قیمتهای مختلف ارائه میدهند.
شرکتهایی که اینترنت پرسرعت ارائه میدهند را ISP میگویند که مخفف عبارت Internet Service Provider است؛ به معنی ارائه دهنده سرویس اینترنت. این شرکتها دسترسی به اینترنت را به سازمانها و کاربران خانگی ارائه میدهند. ISP ها نقش واسطه دارند و به شما کمک میکنند تا به راحتی و بدون مشکل به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشید. به این صورت مشترکین تلفن را به ارائه دهندگان خدمات مخابراتی که زیرساختهای مخابرات دارند، وصل کرده و به شما سرویس اینترنت ارائه میدهد. به این خاطر میگوییم نقش شرکتهای ارائه دهنده اینترنت واسطهای است؛ چون تجهیزات مخابراتی مربوط به آنها نیست و همه دستگاههای ارتباطی مخابرات، کابلها و زیرساختها مربوط به شرکت مخابرات است و این شرکتها ارائه دهنده اینترنت هستند. این شرکتها در ایران زیر نظر سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی فعالیت میکنند؛ پروانه و مجوز لازم را از این سازمان میگیرند. امروزه شرکتهای مختلفی ارائه دهنده اینترنت پرسرعت هستند؛ که هرکدام سرویسهای مختلفی به مشترکین ارائه میدهند که کیفیت آنها با هم متفاوت است. تعرفه ارائه اینترنت توسط اپراتورها نیز با یکدیگر فرق دارد و همین موارد این شرکتها را از هم متمایز کرده است.
قطعاً برای ثبت هر نوع شرکتی باید مراحل9 گانه ثبت را پشت سر بگذارید؛ که مرحله اول انتخاب نوع شرکت است؛ اغلب شرکتهایی که در ایران ثبت میشوند یا شرکت سهامی خاص هستند یا شرکت با مسئولیت محدود، البته شرکتهای تعاونی و تضامنی و دیگر انواع شرکت هم به ثبت میرسند. اما میتوانید برای کار در مقیاس کوچک از شرکت مسئولیت محدود استفاده کنید، چون با دو نفر قابل ثبت است و برخی دشواریهای شرکتهای سهامی خاص را ندارد. در مرحله دوم باید شرکاء و سهامداران شرکت را تعیین کنید؛ که مهمترین مرحله همین انتخاب و تعیین شرکا است. زیرا این افراد، در شرکت شما صاحب نظر خواهند بود و حق امضاء دارند و هر تصمیم گیری برای شرکت توسط این افراد انجام میشود. مرحله سوم تعیین میزان و نوع سرمایه شرکت است؛ که هم شامل سرمایه نقدی میشود هم غیرنقدی. در زمان ثبت شما باید میزان هر یک از این سرمایهها را مشخص کنید. در قانون تجارت کشور حداقل میزان سرمایه به هنگام ثبت آن یک میلیون ریال تعیین شده است. در مرحله چهارم باید موضوع فعالیت شرکت را مشخص کنید.
در صورت وجود هر گونه اشتباه یا عدم دقت و اطلاعات کافی در این مورد ممکن است در ثبت یا حتی پس از تأسیس با مشکل مواجه شوید. مرحله پنجم انتخاب نام شرکت است. باید نامی را انتخاب کنید که در آن تمامی ضوابط و قوانین رعایت شده باشد و در عین حال جذابیت لازم را نیز داشته باشد در یک کلام برازنده شرکت و صاحبان آن باشد. مرحله ششم تعیین سمت اعضای هیئت مدیره است. اعضای هیئت مدیره در هر شرکتی تشکیل شده از سمتهای رئیس هیئت مدیره، نایب رئیس، اعضای هیئت مدیره و بازرسان شرکت در صورت نیاز شرکت هستند. با تعیین این سمتها، افرادی که در شرکت حق امضاء دارند تعیین میشوند. مرحله هفتم آماده کردن مدارک مورد نیاز است. مدارک مورد نیازی که برای ثبت نیاز است بسته به نوع شرکت متفاوت است. مرحله هشتم ارسال مدارک به اداره ثبت است. پس از انجام تمام مراحل ذکر شده مدارک جمعآوری شده را با پاکت مخصوصی که از باجههای منتخب پستی باید بگیرید و از طریق پستهای دارای مجوز، به صورت پست پیشتاز به اداره ارسال کنید. مرحله آخر پرداخت هزینه آگهی تأسیس در روزنامه رسمی است. با مراجعه به وب سایت www.rrk.ir آن روزنامه هزینه را میپردازید و روزنامه مورد نظر پس از چاپ و تکثیر به آدرس شما فرستاده میشود.
تمام شرکتهای اینترنتی موظفند پس از ثبت شرکت، مطابق قانون تجارت و قبل از شروع فعالیت به نظام صنفی استان خود مراجعه و مجوز فعالیت دریافت نمایند. مدارک لازم برای ثبت این شرکتها:
مدت زمان و هزینه ثبت یک شرکت از ابتدا تا انتها یعنی چاپ آگهی تأسیس در روزنامه رسمی معمولاً 12 روز کاری طول میکشد. البته این در حالتی است که شرکت شما در عرض 7 روز به مرحله آگهی در اداره ثبت برسد. کمتر از این زمان ممکن نیست و پرداخت هزینه بیشتر در این زمینه به شما کمکی نخواهد کرد. هزینه ثبت هم بستگی به میزان اعضاء و موضوع و نوع شرکت یا مؤسسه و سرمایه شرکت در صورتی که توسط مؤسسات ثبتی به ثبت برسد متغیر خواهد بود. اگر خودتان اقدام به انجام مراحل ثبت کنید، هزینه پست، پاکت، حق الثبت و حق التمبر و درج آگهی در روزنامه رسمی و پرداخت مالیات سرمایه را باید بپردازید، که البته پیشنهاد ما این است به دلیل صرفهجویی در وقت انجام آن را مؤسسات ثبتی واگذار کنید. البته که مبلغی به عنوان کارمزد به این مؤسسات تعلق خواهد گرفت، اما مطمئن خواهید بود که کارتان به بهترین نحو و در کوتاهترین زمان ممکن انجام میشود. برای اطلاع دقیق از هزینههای ثبت شرکت و زمان لازم برای ثبت با کارشناسان ثبت کلهر تماس بگیرید و از مشاوره را یگان این مؤسسه بهرهمند شوید. مؤسسه ثبت شرکت و برند کلهر با بیش از یک دهه فعالیت تخـصصی درحوزه ثبت شرکت و ارائه خدمات تخصصی ثبتی و حقوقی به شرکتها و اشخاص در حوزه ثــبــت انــواع شــرکتها و مؤسسات غیرتجاری تنظیم صورتجلسات شـرکتها، ثبت برنـد و لوگو، اخذ کارت بازرگانی، رتبه بنـدی شرکتها، اخذ صلاحیـت پیـمانکاری ، اخـذ کـد اقتـصادی پلمپ دفاتر در خدمت ما عزیزان است.
سه شنبه, 18 خرداد 0
8 ماه پیش
10 ماه پیش
2 سال پیش
برای ثبت شرکت در سال 1400 فرایندی سریع با هزینه کمتر در نظر گرفته شده، زیرا انجام بیشتر کارها اینترنتی شده ...