جهت ثبت علامت تجاری نیاز است که اظهارنامه را به مرجع ثبت تسلیم نمایید. منظور از اظهارنامه، چند برگه چاپی میباشد که از طرف اداره کل مالکیت صنعتی به متقاضیان تحویل داده میشود و میبایست توسط آنها تکمیل گردد. اظهارنامه یا همان تقاضا نامه ثبت علامت تجاری میباشد در سه نسخه و به زبان پارسی تنظیم شود.
این موضوع قابل ذکر است که اضهارنامه ثبت برند لبنیات میبایست دارای تاریخ و امضاء متقاضی باشد و همینطور نکات ذیل هم در اینباره قابل ذکر است:
1. نام، شماره ملی، نشانی، کد پستی و تابعیت متقاضی و در صورتی که متقاضی شخصیتی حقوقی داشته باشد، به طور الزامی میبایست: نام، نوع فعالیت، اقامتگاه، محل و شماره ثبت، تابعیت، مرکز اصلی و عنداللزوم هر شناسه دیگر آن ذکر شود.
2. در صورتی که متقاضی نماینده قانونی دارد، اسم، شماره ملی، کد پستی و نشانی نماینده قانونی میبایست ذکر شود.
3. درصورتی که متقاضی مقیم و ساکن ایران نباشد، ذکر نام، نشانی، کد پستی شخص یا اشخاصی که صلاحیت دریافت ابلاغها را در ایران دارد الزامیست.
4. نمونه ای از علامت میبایست در کادر مربوطه الصاق شود.
5. در صورتی که علامت مورد تقاضای ثبت دارای حروف خاص باشد، توصیف و تعیین اجزاء علامت و تعیین حروف مشخص، الزامیست.
6. کالاها و خدماتی که علامت برای تشخیص آنها به کار میرود، با تعیین طبقه یا طبقات درخواست شده طبق طبقه بندی بین المللی میبایست ذکر شود.
7. در صورت درخواست، میبایست حق تقدم نیز دکر شود.
8. رشته فعالیت مالک علامت میبایست ذکر شود.
9. ذکر علامت جمعی، در صورتی که ثبت آن مورد درخواست باشد.
10. درج آوانویسی و ترجمه، در صورتی که علامت شامل حرف، کلمه یا کلماتی غیر از پارسی باشد.
11. درج و ذکر رنگ، درصورتی که رنگ علامت به عنوان یک صفت مشخص و یا ویژگی خاص باشد.
12. ذکر سه بعدی بودن علامت در صورت ثبت آن مورد نیاز است.
13. تعیین ضمائم نیز مورد نیاز است.
تاریخ اظهارنامه در واقع همان تاریخ وصول اظهارنامه یا تاریخ داده پیام میباشد، البته به شرط آنکه زمانی که تسلیم میشود به طور کامل حاوی اطلاعات ذیل باشد:
ضمائم اظهارنامه شامل چند مورد میباشد.
در واقع منظور از ضمائم اظهارنامه، مدارک و اطلاعاتی است که میبایست ضمیمه اظهارنامه شود.
ضمائم اظهارنامه شامل موارد ذیل میباشد:
1. نسخه اصلی یا رونوشت مصدق آن هرگاه تقاضا به وسیله وکیل به عمل آمده باشد.
2. ده عدد نمونه علامت میبایست ضمیمه شود.
3. بر روی هر نمونه علامت، مهر شعبه ثبت شرکتها و علائم تجاری زده میشود.
4. در صورتی که علامت در خارج به ثبت رسیده باشد، رونوشت آن که به تایید اداره صادر کننده زبان اصلی رسیده باشد، باید ضمیمه شود و ترجمه آن به فارسی نیز پیوست گردد.
5. در صورتی که علامت برای تشخیص امتیاز محصول جماعتی از زارعین ( مانند: زعفران بیرجند ) یا صنعتگران یا تجار یا محصول یک شهر ( مانند: پسته رفسنجان ) یا یک ناحیه از کشور باشد گواهی مقامات صلاحیتدار نیز باید ضمیمه گردد.
مقامات صلاحیتداری که اداره ثبت مکلف به قبول گواهی آنها میباشد عبارتاند از:
اتحادیه صنفی، اطاق بازرگانی یا صنایع، شهرداری، فرمانداری
نکته:
- شخصی که تقاضای ثبت چند علامت را مینماید باید برای هر یک، اظهارنامه جداگانه تنظیم نماید.
- هر اظهارنامه معمولاَ در سه نسخه نوشته میشود.
هر محصول برای این که بتواند راحت به فروش برود و مشتریهای بیشتری را دریافت کند، تولید کننده آن محصول باید برند آن را ثبت کنند تا هم شناسنامه و اعتبار ویژهای به محصول خود ببخشد و هم دست سودجویان را کوتاه کند و تولیدکنندگان قدیمی این موضوع را درک نمودهاند. به همین منظور پیش از اینکه محصول را به شکل انبوه راهی بازار کند، ابتدا برند آن را به ثبت میرساند. در دنیای امروز، به ثبت رساندن برند در حوزههای متعددی انجام میشود، از جمله در حوزه مواد غذایی ..! ثبت برند مواد غذاییای مانند لبنیات در جذب و ثبات و ماندگاری مشتریها و در عین حال، در ارتقاء کیفیت و مرغوب بودن محصولات بسیار حائز اهمیت و تاثیر گذار میباشد. در این مقاله از دسته مقالات آموزشی و توضیحی وب سایت شرکت ثبت کلهر فقط به همین موضوع خاص میپردازیم. پس همانطور که تابهحال همراه ما بودید، از این پس هم این مقاله را به طور دقیق بررسی کنید و مطمئن باشید بعد از مطالعهی دقیق این مقاله، بدون کوچکترین ابهام یا مشکلی قادر خواهید بود که برند لبنیات خود را با همکاری ما و با کمترین امکانات و حداقل صرف زمان، به ثبت برسانید.
"به طور کل، داشتن علامت تجاری و ثبت برند اختیاری میباشد، مگر در مواردی که دولت این موضوع را برای مجموعه شما لازم بداند و شما مجبور به این کار باشید".
با توجه به مصوبهی سوم اردیبهشت 1328 هیئت وزیران، ثبت علامت تجاری برای تمامی موارد زیر اجباری میباشد:
در مبحث مرتبط با تنظیم اظهارنامه جهت ثبت علامت تجاری، یکی از شروطی که برای ثبت علامت وجود دارد این است که طبقه نوع کالای شما با طبقات مربوط به خود تطبیق داشته باشد.
این طبقات به طور کل، شامل 45 طبقه میباشند ولی متاسفانه ما در این مقاله نمیتوانیم به تمام این 45 طبقه رجوع کرده و آنهارا برای شما شرح دهیم.
در واقع اگر بخواهیم تمامی محصولات و خدمات تجاریای که مورد استفاده مردم و گروههای خاص میباشد، هر کدام را به عنوان یک طبقه جدا در نظر گیریم و برای هر محصولی یک طبقه را مشخص کنیم، تعداد طبقات آنقدر زیاد میشود که به هیچ وجه قابل مدیریت و حساب و کتاب نخواهد بود.
از این رو، این طبقات به این صورت آماده و برنامه ریزی شدهاند که هر گروه محصولی که از مناظر: نوع جنس، خواص، مشابهت، کیفیات، ترکیبات، کاربرد، نحوه استفاده و مصرف، و این که از مواد شیمیایی است یا معدنی و لوازم و وسایل فنی و مهندسی و یا طبی و جراحی یا وسایل و اشیاء گران بهاء و فلزات گران بهاء و یا اشیاء و لوازم و وسایل پلاستیکی، کائوچو، چسب، چرم و غیره و به صورت کل، از نظر جهات و توصیفها و خصوصیات و وجوه مشابه و مشترکی که در بین آنها وجود دارد، در یک گروه یا همان طبقه مختص به خود قرار گرفته اند و همانطور که کمی قبل تر به آن اشاره کردیم، تمام این طبقات شامل 45 طبقه میباشد و ما در این مقاله قادر به حتی ذکر کردن این 45 طبقه هم نیستیم.
اما نکتهای مهم که باید به آن اشاره کنیم و به موضوع این مقاله از دسته مقالات ثبت کلهر هم مرتبط است، این است که لبنیات در طبقه 29 ام از این 45 طبقه قرار دارد و برای مشخص کردن طبقه مرتبط با لبنیات، شما نیز باید این طبقه را در نظر داشته باشد.
البته قابل ذکر است که در همین طبقه 29، موارد دیگری که شباهتهایی به لبنیات ( مثل شیر و کره و پنیر و غیره ) دارند نیز قرار دارند.
مواردی همچون گوشت، گوشت ماهی، گوشت طیور و شکار، عصاره گوشت، سبزیجات و میوه جات به صورت کنسرو، خشک شده و پخته شده، انواع ژله، مربا و کمپوت، تخم مرغ و روغنها و چربیهای خوراکی، در طبقه 29 ام قرار دارند که اگر دقت کنید، هرکدام در نوع خود و به یک طریقی به لبنیات شباهت دارند.
دو نکته:
" ثبت علامت تجاری در دفتر مخصوصی انجام میشود. البته با قید پنج نکته ذیل:
1. تاریخ و شماره ترتیب اظهارنامه
2. تاریخ و شماره ثبت علامت و مشخصات و اقامتگاه و تابعیت صاحب علامت تجاری
3. الصاق یک نمونه از علامت تجاری به محلی که به این امر اختصاص داده شده است.
4. اخذ حق الثبت و حقوق دریافتی برای هر طبقه
5. امضاء درخواست کننده یا قائم مقام او به طوری که قسمتی از امضاء بر روی صفحه و قسمتی دیگر روی علامت تجاری مذکور باشد.
ثبت برند لبنیات با " ثبت کلهر "
از این که تا اینجا با ما همراه بودید از شما سپاسگذاریم و این موضوع را همیشه به یاد داشته باشید که مشاورین " ثبت کلهر "به صورت تمام وقت در خدمت شما عزیزان هستند تا پاسخگوی تمامی سوالات و ابهامات شما در زمینه ثبت شرکت، برند و غیره باشند و به هیچ عنوان از خدمترسانی به شما عزیزان دریغ نخواهند کرد.
در صورتی که همچنان در زمینه ثبت برند لبنیات سوالی در ذهن خود دارید، همین حالا با مشاورین متخصص " ثبت کلهر " ارتباط بگیرید تا پاسخ سوالات خود را دریافت کنید.
البته، در رابطه با ثبت برند لبنیات خود اصلا نگران نباشید،چراکه اگر مسئولیت این امر را به عهده ثبت کلهر بگذارید، تمام مراحل قانونی و غیره را در کمترین زمان ممکن برای شما انجام میدهیم و شما نیاز به هیچ تخصص خاصی نخواهید داشت و ما در تمام مراحل همراه شما هستیم.
شنبه, 16 فروردین 99
8 ماه پیش
10 ماه پیش
2 سال پیش
برای ثبت برند خود این 10 نکته مهم و اساسی را مدنظر قرار دهید. ...