برای مطالعه بخش دوم مقاله شرایط صدور مجوز دفاتر خدمات مسافرتی میتوانید به اینجا مراجعه کنید. ثبت شرکت آنلایناخبار ثبت کلهرثبت شرکت در قزوینثبت برند در قزویناخذ کارت بازرگانی در قزوینپلمپ دفاتر در قزوین
ماده 16)
تغییر محل دفتر آژانس مسافرتی بدون موافقت مرجع صادر کننده مجوز ممنوع است و تخلف از این ماده موجب تعطیل شدن دفتر جدید و تعلیق مجوز تا کسب موافقت از مراجع یا شده میشود.
ماده 17)
دفتر خدمات مسافرتی مجاز نیست به فعالیتی که مغایر با موضوع فعالیتش بوده یا سنخیتی با آن نداشته باشد بپردازد.
ماده 18)
در مواردی که پروانه دفتر خدمات مسافرتی لغو شود دارنده پروانه باید ظرف مدت ده روز از تاریخ ابلاغ تصمیم قطعی لغو مجوز را به وسیله پست سفارشی یا حضور به مرجع صدور مجوز مسترد نماید.
ماده 19)
دفتر خدمات مسافرتی موظف است در زمان تعلیق از قبول تعهدهای جدید خودداری نماید و طبق دستورالعملهای مراجع ذیربط به تعهدات قبلی عمل نماید. در صورت عدم رعایت مراتب بالا، مجوز دفتر خدمات مسافرتی به تشخیص مرجع صدور مجوز لغو میشود.
ماده 20)
دارندگان مجوز دفتر خدمات مسافرتی مکلفند موارد زیر را رعایت نمایند:
الف- شخص حقوقی دارنده مجوز مکلف است هرگونه تغییر در امور مربوط به مدیریت، شرکا، سهامداران، نام، نشان و اقامتگاه شرکت را به اطلاع مرجع صدور مجوز برساند.در غیر این صورت مجوز فعالیت دفتر خدمات مسافرتی به تشخیص مرجع صادر کننده از یک ماه تا سه ماه معلق میشود.
ب- حضور مدیر فنی آژانس در دفتر الزامی است و در غیاب مدیر فنی در موارد ضروری دارنده مجوز یا مدیر عامل شخص حقوقی مکلف به حضور در دفتر است.
پ – هرگاه دفتر پس از اخذ مجوز آژانس مسافرتی بیش از شش ماه بدون عذر موجه شروع به کار ننماید یا سه ماه بدون داشتن عذر قابل قبول، تعطیل باشد یا به مدت یک سال هیچ گونه فعالیتی نداشته باشد به تشخیص مرجع صادر کننده، مجوز فعالیتش لغو میشود.
ت – دفتر موظف اطلاعات مورد درخواست و گزارش عملکرد فعالیت خود را در مدتی که مراجع مربوط تعیین میکنند ارایه دهد.در غیر اینصورت به تشخیص مرجع صدور مجوز برای مرتبه اول مجوز دفتر تا سه ماه تعلیق و چنانچه پس از پایان مدت تعلیق مدارک یاد شده را ارایه ننماید مجوز دفتر لغو میشود.
ث – دفتر خدمات مسافرتی موظف است نام، نشان، نشانی کامل، شمارههای تلفن و نمابر و نوع فعالیت خود را در سربرگ نامهها به زبان فارسی و یکی از زبانهای انگلیسی یا فرانسه یا عربی درج نماید.همچنین در صورت ارائه شماره مجوز از سوی مرجع صدور مجوز موظف به درج آن در تابلو، سربرگ و مکاتبات خود است.
ج – مدیر عامل اشخاص حقوقی و دارنده مجوز در مورد اشخاص حقیقی پاسخگوی مرجع صدور مجوز و مسئول رعایت قوانین و مقررات مرتبط هستند.
ماده 21)
انتقال مجوز دفتر خدمات مسافرتی پس از موافقت مرجع صدور مجوز و احراز شرایط و رعایت قوانین و مقررات مربوط امکان پذیر است.
ماده 22)
در صورتی که شخص حقیقی صاحب مجوز آژانس تمام یا یکی از شرایط مقرر در آیین نامه را بنا به تشخیص مرجع صدور از دست بدهد مجوز وی تا شش ماه معلق میشود و اگر در مدت یاد شده شرایط مورد نظر را فراهم ننماید مجوز آژانس لغو میشود.
ماده 33)
در صورتی که شخص حقیقی صاحب مجوز آژانس فوت نماید یا محجور شود ورثه متوفی یا قیم شخص محجور باید حداکثر تا شش ماه شخص دارای شرایطی را معرفی کنند.در غیر اینصورت مجوز دفتر لغو میشود.در این مدت مدیر فنی مسئولیت دارنده مجوز را برعهده دارد.
ماده 24)
انحلال قهری یا ارادی یا بطلان شخص حقوقی دارنده مجوز موجب فعالیت آژانس میشود؛ مگر اینکه تا شش ماه با رعایت شرایط مقرر قانونی نسبت به انتقال به شخص جدید اقدام و موافقت مرجع صدور مجوز را اخذ نماید.
تبصره) در مدت انحلال قهری یا ارادی اشخاص حقوقی صاحب مجوز مدیر تسویه موظف است تا شش ماه نسبت به انتقال مجوز به شخص جدید اقدام و موافقت مرجع صدور مجوز را اخذ نماید.
ماده 25)
در صورتی که در مورد شخص حقیقی مدیر فنی و در مورد شخص حقوقی مدیر عامل یا مدیر فنی فوت نماید یا تغییر کند یا محجور شود یا هریک از شرایط مندرج در این ایین نامه را از دست بدهد به تشخیص مرجع صدور مجوز دارنده مجوز در شخص حقیقی و هیئت مدیره در شخص حقوقی موظف است مراتب را تا ده روز به صورت کتبی به مرجع صدور مجوز اعلام نماید و تا سه ماه شخص دیگری را که دارای شرایط مقرر در این آیین نامه باشد به جای مدیر سابق تعیین و به مرجع صدور مجوز معرفی نماید؛ در غیر اینصورت مجوز دفتر آژانس مسافرتی لغو میشود.
ماده 26)
هریک از دفترهایی که ارکان تشکیلات و مجوز آنها با این آیین نامه مطابقت ندارد موظفند حداکثر تا شش ماه از تاریخ لازم الجرا شدن این آیین نامه وضعیت خود را با مفاد آن تطبیق دهند.
ماده 27)
دفتر خدمات مسافرتی نباید از عنوانی غیر از عنوان دفتر خدمات مسافرتی، سیاحتی- جهانگردی و زیارتی مانند آژانس و بنگاه استفاده نماید.
ماده 28)
اعتبار مجوز صادر شده یک سال است و دارنده مجوز موظف است یک ماه قبل از انقضای مدت نسبت به تمدید مجوز دفتر خدمات مسافرتی اقدام نماید.
ماده 29)
ایجاد نمایندگی دفتر خدمات مسافرتی یا شعبه دفتر خدمات مسافرتی توسط شخص حقوقی دارنده مجوز با رعایت این آیین نامه و تصویب مرجع صدور مجوز بلامانع است.
ماده 30)
کلیه دفاتر خدمات مسافرتی موظف به رعایت مقررات و دستورالعملها و خط مشیهای ابلاغ شده توسط مراجع صدور مجوز هستند.
ماده 31)
نظارت بر فعالیت دفتر خدمات مسافرتی از جهت کیفیت، سطح کارایی و رعایت مقررات حسب مورد بر عهده وزارتخانه ی فرهنگ ارشاد و راه و شهرسازی است و درصورت مشاهده تخلف از مفاد آیین نامه و سایر مقررات مرجع صدور مجوز،مجازاتهای مقرر دراین نامه به شرح زیر عمل میکند:
نکات:
تعلیق یا لغو مجوز دفتر خدمات مسافرتی دریکی از روزنامههای کثیر الانتشار درج میشود.
در صورتی که تخلف دفتر خدمات مسافرتی واجد وصف مجرمانه باشد پرونده جهت رسیدگی به مراجع قضایی صالح ارسال میشود.
ماده 32)
نیروی انتظامی و سایر مراجع قانونی ذیربط مکلفند به تقاضای مرجع صدور مجوز از ادامه فعالیت دفترهایی که متخلف شناخته شده و به تعلیق یا لغو محکوم شدهاند جلوگیری به عمل آورد.
ثبت شرکت ثبت شرکت آنلاین اخبار ثبت کلهر ثبت شرکت در قزوین ثبت برند در قزوین اخذ کارت بازرگانی در قزوین پلمپ دفاتر در قزوین
جهت دریافت مشاوره رایگان در خصوص ثبت شرکت گردشگری
با شماره 09125503023 خانم بهاری تماس حاصل نماید.
شنبه, 05 بهمن 98
4 ماه پیش
7 ماه پیش
1 سال پیش
برای ثبت شرکت در سال 1400 فرایندی سریعتر با هزینه کمتر در نظر گرفته شده است. موسسه حقوقی کلهر این امکان ر...